CERCAR EN AQUEST BLOG

dissabte, 18 de desembre del 2021

Reprenèm l'alè i continuem endavant


Benvolgudes famílies,

Després d'un període difícil per a tothom, durant aquest curs 2021-2022 hem anat recobrant a poc a poc la presencialitat. I també l'AFA de l'escola Montserrat, amb noves incorporacions i nou alè, va reprenent la seva activitat.

Volem des de l'AFA donar-vos  la benvinguda a totes les famílies de l'escola.  L'AFA no és una entitat abstracta ni un grup tancat de persones. L'AFA sou tots i totes, som tothom.

 A l'escola Montserrat ens trobem persones de moltes cultures diferents, i això ens dona una gran riquesa i moltes oportunitats. I des d'aquest gran grup humà podem impulsar en qualsevol moment noves iniciatives i col·laboracions, tenint en compte les diverses procedències, estils i bagatges de les famílies, cosa que ens obre a infinites possibilitats.

Per ara només us volíem saludar-vos i dir-vos que tenim un formulari perquè pugueu deixar la vostra opinió. El trobareu a la signatura d'aquest escrit i a totes les comunicacions internes via WhatsApp que us arribaran. També ens agradaria dir-vos que aviat tindreu més informacions, i  més consultes per tal que pugueu opinar. Si sumem totes les idees, totes les veus i totes les opinions, farem un AFA més fort, i de ben segur que farem més gran la nostra comunitat. Animeu-vos a escriure!

Que continuem tenint un bon curs, un bon Nadal i que tant de bo puguem seguir gaudint de l'escalfor de la presència!

Molt cordialment,

AFA Montserrat.

                                              Nelson, pare de l'escola cantant la cançó "Totoro"

                                                       (Santa Cecília, 22-novembre-2021)


Deixa el teu comentari:

https://forms.office.com/r/2znqnrztre