CERCAR EN AQUEST BLOG

dilluns, 15 de març del 2021

DISSOLUCIÓ DE L'AFA

Benvolgudes famíles,

El proper dia 24 de març se celebrarà l'assemblea general extraordinària en la qual s'han de renovar els càrrecs de la Junta actual de l'AFA.

A dia d'avui cap persona s'ha presentat voluntària ni ha demostrat interès per a assumir les funcions que quedaran vacants.

Davant d'aquesta situació, creiem important recordar i destacar que si s'arriba al dia de l'assemblea sense que es cobreixin com a mínim els càrrecs de presidència, secretaria i tresoreria, en virtut de l'establert als estatuts, s'iniciarà el procés de dissolucio´de l'AFA.

L'AFA és un element important dins l'estructura del centre, és l'òrgan representatiu de les famílies, un espai que permet el diàleg i la discusió contstructiva del què som i del què volem ser com a comunitat. L'AFA a contribuït i contribueix, fins i tot en aquests temps difícils, a millorar l'escola dels nostres fills i filles.

L'actual Junta preferiria marxar d'una altra manera, deixar la primera línia donant un cop de mà a les persones entrants, perquè sabem el què costa i el que ha costat mantenir en peu un projecte dinàmic i actiu al llarg dels anys. Si es produís la dissolució de l'AFA hi perdria tothom, les famíles, l'escola, però  sobretot, els infants.


AFA Escola Montserrat

"Amb molt poc, s'aconsegueixen grans coses"