CERCAR EN AQUEST BLOG

dimarts, 26 de març del 2019

RECORDATORI: ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA (DIVENDRES 29 DE MARÇ)

Benvolgudes famílies,

Us recordem que el proper divendres 29 de març hi ha convocada una Assemblea General Extraordinària. Es celebrarà al Menjador o la Biblioteca, a les 16:45 en primera convocatòria i a les 17h en segona convocatòria.ORDRE DEL DIA:   

1.  Renovació de càrrec de la Junta. Cal renovar el càrrec de tresorer degut a la renuncia per motius personals del  Israel Vázquez. És necessari tenir en compte el següent:   

a) Per poder votar o presentar-se com candidat, s’ha d’estar al corrent de pagament de les quotes en el moment de l’Assemblea.   

b) El termini oficial de presentació de candidatures acaba al dijous 28 de Març. Les persones candidates poden deixar la seva candidatura a la bústia de l’Ampa, o bé enviar-la al següent correu: despatxampa@hotmail.com   

Les candidatures presentades, i en el seu cas la informació sobre el programa que cada candidata o candidat/a vulguin que siguin exposats als socis i a les sòcies, es publicaran al blog i facebook de l’AMPA, per tal que els socis i les sòcies tinguin accés a aquesta informació amb antelació.   

c) En qualsevol cas, el mateix dia de l’assemblea extraordinària també podran presentar-se candidats de forma presencial. Per tal de facilitar aquesta possibilitat, al començament de l’assemblea, un cop s’hagi donat lectura a les candidatures formalitzades pel sistema anterior, es preguntarà als assistents si hi ha cap altre candidat/a que vulgui presentar-se.
 
  
2– Estat dels comptes 
3– Estat de implantació de mesures seguretat del Despatx de l'AMPA.
4- Valoració participació en la festa de Carnestoltes.
5- Valoració portes obertes/ festa comunitat aprenentatges.
7- Varis.
8- Precs i Preguntes.  Us hi esperem!