CERCAR EN AQUEST BLOG

dilluns, 18 de març del 2019

FESTA DE LA COMUNITAT EDUCATIVA 2019 (24 de març)

La Festa de la Comunitat Educativa s'ha convertit en una de les cites imprescindibles de l'Escola Montserrat.

És una festa on totes les persones que formen part de l'escola (treballadors docents i no docents, alumnes i famílies) organitzen i participen d'un espai de trobada distès i festiu per celebrar que som una comunitat i que junts podem fer grans coses. 

Amb ella es renova el compromís de totes les parts per mirar de construir una escola millor per als alumnes presents i els del futur.

Com passa amb l'escola, la festa la fem entre tots. A base de petites miques de l'un i de l'altre. Un posa l'olla, l'altre posa l'aigua, hi ha qui només té una pastanaga, l'altre un fulla d'api, entre tres la carcanada de pollastre i el de més enllà dues patates. Hi haurà qui només podrà posar un pessic de sal però sempre hi ha la inesperada que posa la pilota. I així, entre tots, ho bullim, ho remenem i ens regalem un somriure.

És una festa de vocació oberta, i així deixem les portes de l'escola, perquè tothom que ho vulgui se'ns hi afegeixi.

Per nosaltres és un plaer compartir un dia tan especial amb tothom que tingui ganes de passar-ho bé, participar de les activitats i tallers per a la mainada o simplement amb ganes de fer-la petar i gaudir d'un espai magnífic fora de l'horari lectiu.