CERCAR EN AQUEST BLOG

dimarts, 10 de març del 2020

CONCURS NOU LOGO AFA

Benvolgudes famílies,

Ens fa molta il·lusió convocar des de l'AFA un concurs per dissenyar el nou logo de l'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA).

El termini per presentar les noves propostes és fins el dilluns 30 de març .


Les bases són:

1. S'ha de presentar en un full DIN-A4.

2. Es pot fer amb la tècnica que més us agradi: pintures, ceres, collage, retoladors, ordinador...

3. En el logo s'ha de poder llegir "AFA Escola Montserrat".

4. Les famílies podeu fer-lo conjuntament amb els vostres fills i filles, si així ho desitgen.

5. S'hi poden presentar tots els infants de l'escola, de P3 a 6è, i les seves famílies.

6. Els dissenys han de ser originals i inèdits. El disseny guanyador inicial podrà patir petites variacions per adaptar-ho i per adequar-lo al nombre de tintes que s'utilitzin per a la seva impressió.

7. El guanyador o guanyadora del concurs rebrà un obsequi i amb el disseny es confeccionarà una sorpresa per cada nen i nena del centre.

8. La participació del concurs suposa l'acceptació d'aquestes bases i la cessió a l'AFA Escola Montserrat Premià de Mar dels drets de reproducció del disseny.

9. El jurat estarà format per representants de la comunitat educativa. En la valoració que faci el jurat es tindrà en compte l'originalitat dels treballs, l'adaptació a diferents suports i la viabilitat de la seva digitalització.

10. El jurat podrà reservar-se el dret de declarar desert el concurs.

11. El termini de presentació dels treballs serà el dimarts 2 de Juny. La proposta les podeu enviar per correu electrònic a concurslogo@afamontserrat.cat, entregar-la a Direcció o dipositar-la a la bústia de l'AFA que hi ha al costat del despatx de direcció. No oblideu posar el nom, els cognoms, el curs (si sou alumnes).

Animeu-vos i participeu-hi!!!