CERCAR EN AQUEST BLOG

diumenge, 18 de juny del 2017

FESTA FINAL DE CURS: AGRAÏMENTS A LA COALI I LA PARRÒQUIA SANTA MARIA I UN LAMENT

El passat 27 de maig vam celebrar amb gran èxit la festa de final de curs de l'Escola Montserrat.

Amb aquest escrit volem donar les gràcies a la Coali Premià i a la Parròquia Santa Maria sense el suport i material de les quals (taules i cadires) no s'hagués pogut celebrar el sopar de germanor entre totes les famíles assistents.

Des de l'AMPA de l'Escola Montserrat considerem la festa de final de curs com un dels actes més importants de l'any per a l'escola, és el moment on tota Comunitat Educativa col·labora i s'agermana per acomiadiar els alumnes de darrer curs del centre. Demana molt d'esforç i que totes les parts possin el seu granet de sorra perquè es pugui dur a terme, però l'objectiu s'ho val.

Lamentem que pe segon any consecutiu l'Ajuntament de Premià de Mar no hagi estat a l'alçada de les expectatives

Novament, tot i presentar la sol·licitud de prèstec de taules i cadires dins de termini i pel canal corresponent, aquest material es va cedir a d'altres actes que s'organitzaven al poble. Desconeixem sota quins criteris el Consistori fa el repartiment d'aquest mobiliari entre les diferents entitats que ho sol·liciten per a un mateix dia però creiem que no és equitatiu. Sabem i entenem que totes ho necessiten però desconeixem perquè no es reparteix a parts iguals entre tots els sol·licitants.

La cessió de només una petita part d'aquest material ens hagués estalviat molts maldecaps.

Més enllà del debat sobre perquè un poble de 27 mil habitants amb una intensa vida associativa disposa de tant poc material per cedir a les entitats del poble, ens preguntem perquè des de fa dos anys cap escola pública del municipi té accés a aquest material i veuen denegades les seves sol·licituds reiteradament.

Així mateix, lamentem que, altre cop, la negativa al prèstec de taules i cadires per part del consistori s'hagi comunicat tard i amb molt poc marge per buscar alternatives que fessin viable la festa.

La conseqüència de tot plegat és que les famílies han hagut de còrrer per trobar el material que es necessitava, malgastant un temps i unes energies que s'haguessin pogut estalviar.

Des de l'AMPA treballem per deixar de dependre de les taules i cadires del Consistori però l'any vinent tornarem a presentar la instància corresponent per si es dona un canvi de tendència.
Malgrat tot la celebració va ser un èxit rotund i ens sentim orgullosos de totes i cadascuna de les persones que ho van fer possible.

Per acabar, volem agrair de nou a les famílies de 6è la gran aportació que vàren fer a la festa. Gràcies per regalar-nos un túnel del terror feia por de veritat i per l'espectacle de música i foc. Gràcies per regalar-nos el vostre temps, esforç i dedicació.


Salutacions,

AMPA Escola Montserrat Premià de Mar