CERCAR EN AQUEST BLOG

dimecres, 3 de juny del 2015

CAMPANYA DE RECOLLIDA D'ALIMENTS DE CÀRITAS

Aliments per Premià juny 2015
Campanya de recollida d'aliments de Càritas
DEL 1 AL 12 DE JUNY A LES ESCOLES I ENTITATS

Càritas Sant Pere i Santa Maria, juntament amb els ajuntaments de Premià de Mar i Premià de Dalt, organitzen una campanya de recollida d´aliments, amb l´objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades dels pobles.

És per això, que comptem amb la col•laboració d’un gran nombre d´escoles i entitats d’ambdós municipis, des d´on  es realitza aquesta crida.

La campanya consisteix en la donació de menjar no perible, de primera necessitat, per ajudar les persones i famílies més necessitades del nostre entorn. Per aquest motiu és demana la màxima col·laboració possible.
Durant el període a dalt indicat, les persones que així ho desitgin poden aportar directament als centres escolars o a les entitats assenyalades com a punts de recollida de cada municipi, qualsevol dels aliments que a continuació es detallen:
Oli - conserves (tonyina,sardines) - llegums (cigrons, llenties i mongetes )- pasta (sopa, espagueti, macarrons) – tomàquet – llet – farina – sucre - galetes
 

Iniciatives com aquesta ajuden a treballar els valors com la solidaritat i el consum responsable. Els alumnes es consciencien de la importància del ser davant el tenir,  d’afortunats que som per tenir cobertes les nostres necessitats bàsiques i de les dificultats que moltes famílies, tan properes a nosaltres, pateixen  diàriament. 

Gràcies.

Col·laboren: Ajuntament de Premià de Dalt, Caritas Sant Pere de Premià de Dalt i Santa Maria de Premià de Mar y Ajuntament de Premià de Mar.