CERCAR EN AQUEST BLOG

dimecres, 4 de febrer del 2015

ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA

ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA_ DIVENDRES 6 DE FEBRER a les 18:15

Junta Directiva de AMPA ESCOLA MONTSERRAT convoca ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA, que es celebrarà el proper DIVENDRES 6 DE FEBRER a les 18:15 hores en primera convocatòria i a les 18:30 en segona convocatòria, al MENJADOR del centre.
ORDRE DEL DIA:
1 – Programa de reciclatge de llibres: Informació de la subvenció concedida per l’ Ajuntament al desembre 2014 destinada al programa de reciclatge de llibres del curs 2014/2015. Valoració econòmica del desenvolupament del programa en aquest curs 2014/2015. Decisió de la Assemblea General sobre la destinació concreta de la subvenció obtinguda.
2 – Extraescolars: Exposició del moment actual i alternatives possibles. Decisió de la Assemblea General sobre la possibilitat de canviar d’ empresa de extraescolars pel proper curs. Si s’acorda el canvi d’empresa, adopció per la Assemblea General d’acord respecte els criteris bàsics per l’elecció de la nova empresa d’extraescolars.
************************************************************
ASAMBLEA GENERAL EXTRAORDINARIA Junta Directiva de AMPA ESCOLA MONTSERRAT convoca ASAMBLEA GENERAL EXTRAORDINARIA, que se celebrará el próximo VIERNES 6 DE FEBRER a les 18:15 horas en primera convocatoria y a las 18:30 en segunda convocatoria, en el COMEDOR del centro.
ORDEN DEL DIA:
1 – Programa de reciclaje de libros: Información de la subvención concedida por el Ayuntamiento en diciembre 2014 destinada al programa de reciclaje de libros del curso 2014/2015. Valoración económica del desarrollo del programa en este curso 2014/2015. Decisión de la Asamblea General sobre el destino concreto de la subvención obtenida.
2 – Extraescolares: Exposición del momento actual y alternativas posibles. Decisión de la Asamblea General sobre la posibilidad de cambiar de empresa de extraescolares para el próximo curso. Si se acuerda el cambio de empresa, adopción por la Asamblea General de acuerdo respecto a los criterios básicos para la elección de la nueva empresa de extraescolares.

Segur que tens alguna cosa a dir.
No ho dubtis!
Vine!
Hi haurà servei d’acollida gratuït.
AMPA ESCOLA MONTSERRAT