CERCAR EN AQUEST BLOG

dilluns, 22 de març del 2021

L'AFA I LA GESTIÓ DEL MENJADOR

 Benvolgudes famíles,

Tenim la sort que el menjador de l'escola és gran i té cuina pròpia. Una cuina amplia on l'Alba elabora cuina casolana, de proximitat i ecològica; fa guisos amb "carinyo" i sofregits de veritat, prepara una dieta equilibara i promou el consum de fuita i verdura. 

Per a molts alumnes és el millor àpat del dia i a alguns familiars ja ens agradaria poder menjar així cada migdia.

I hem dit Alba, pel seu nom, perquè l'escola quan parlem del menjador no parlem de Gescoleg (l'empresa que va crear per gestionar-lo), parlem de l'Alba. Tothom la coneix i ella coneix a la seva clientela. Sap els seus noms, qui menja poc, qui no en té mai prou, qui prefereix arròs i a qui li costa menjar peix.

El servei de menjador és de tracte proper, caràcter familiar i té tota la nostra confiança.

Per si això no fos prou, els nostres fills i filles gaudeixen de festes temàtiques, fan concursos de cuina, celebren aniversaris un cop al mes i, de tant en tant, fan festa grossa amb un buffet lliure que els fa perdre el cap.

I a sobre de tot plegat, el mejador organitza tallers per a les famílies, fa contribucions a l'escola i gestiona l'hort.

Digne d'enveja, oi? Doncs sense l'AFA això no seria possible. Perquè ara mateix, l'AFA és qui gestiona i signa el contracte el servei de menjador, escull i fa el seguiment de seva gestió. 

Sense l'AFA, la gestió del mejador passaria a mans del Departament d'Ensenyament que no acostuma a contractar empreses com les que regenta l'Alba. Acostumen a ser gran empreses que donen un servei de càtering i deixen l'atenció de les criatures i les famíles en segon pla.

Amb l'AFA les famílies trien i decideixen. Si hi ha alguna cosa que no ens agrada de qui gestiona el menjador podem demanar que es millori, demanar que canviïn certes coses, si ho creiem necessari. 


AFA Escola Montserrat

"Amb molt poc, s'aconsegueixen grans coses"