CERCAR EN AQUEST BLOG

Anglès Migdia


En coordinació amb Red Bus, treballem per augmentar la presència de l'anglès a la nostra escola, fomentant l'increment i millora de la competència oral/escrita dels nens/es en aquesta llengua. 


Descripció de l'activitat


Un programa que facilita l’aprenentatge i la confiança amb l’anglès mitjançant el joc.Equip de Professors
Professors nadius, coordinats per Jonathan Coombs (Director de Red Bus) - Responsable del programa i del seguiment del curs. Punt de contacte entre Red Bus i l’AFA. Professor en cas de malaltia.

Metodologia per nens de I4/I5/1er i 2on
Els nens estudien 10 temes que són rellevants per la seva edat (ex. mascotes, menjars, activitats). Comencen amb un procés d’adquisició de vocabulari mitjançant els jocs (per exemple bingo). Després els alumnes usen aquest vocabulari en una sèrie d’activitats que inclouen audicions, cançons, històries, activitats de plàstica i teatre.
Ells aprenen vocabulari, frases en context, naturalitat sense la necessitat de traduir i bona pronunciació. El sistema Playway i la mescla d’activitats es basa en la idea de múltiples tipus d’intel·ligència (visual, lògica...) que resulten en que cada persona aprèn d’una manera diferent.  
A part de les activitats de Playway afegim altres activitats que són vídeos com: Peppa Pig, Dora la Exploradora, contes, jocs de taula i jocs el pati com "one potato, two potato"
Tota la classe es realitza en anglès.

Metodologia per nens de 3er, 4rt, 5è i 6è
Els nens estudien diversos temes rellevants per la seva edat (ex. el temps, animals salvatges). Comencen amb un procés d’adquisició de vocabulari mitjançánt els jocs (per ex. bingo). Després s’incorpora aquest vocabulari en frases curtes, preguntes, etc.
Un cop tenen aquesta base, la usem e una gran varietat d’activitats, jocs i projectes. Ells aprenen vocabulari, frases de context i naturalitat sense la necessitat de traduir i am una bona pronunciació.  
Encara que es prioritza la comunicació oral, també s’aprèn a lletrejar paraules i escriure frases. Hi ha molts jocs com jocs de taula, jocs del pati. També s’usen vídeos, com per exemple “Els Increïbles”.
Tota la classe es realitza en anglès.


Horaris
Dos dies setmanals a determinar en horari de migdia.

Preu del curs
I4 - 27€ (1 classe de 1h per setmana)
I5, 1r, 2n, 3r - 35€/mes (2 classes 50 minuts per classe)
4t, 5è, 6è - 40€/mes (2 classes de 1h per setmana)
Quota de materials: 38€ tots els nivells (es paga en fer la inscripció)

Inscripcions
https://www.redbusenglish.com/montserrat (Obert fins 10 Juliol) o consulteu a
extraescolars@afamontserrat.cat

Us recordem que per accedir a les activitats extraescolars cal ser soci del AFA.

Des de I4 fins 2n tan sols podran realitzar la extraescolar els nens que es quedin al menjador. Els cursos superiors queda sota responsabilitat dels pares recollir els nens o aportar la corresponent autorització perquè marxin sols a casa.  


Per a qualsevol dubte, consulta o queixa també podeu dirigir-vos al AFA al mail extraescolars@afamontserrat.cat o a info@redbusenglish.com ( Telf 659127992) .