CERCAR EN AQUEST BLOG

dissabte, 20 d’octubre del 2018

ROBATORI AL DESPATX DE L'AMPA


Comunicat a les famílies


La matinada del divendres algú o algunes persones van entrar el recinte de l'escola, van forçar la porta de l'AMPA i es van endur una quantitat de diners i de material que encara està per determinar. Ja s'ha fet la pertinent denúncia als Mossos d'Esquadra i en breu farem un petit inventari per saber exactament l'abast de les pèrdues. Però tenint en compte la revisió superficial del despatx de l'associació tot apunta a que han estat considerables.

No cal dir que estem consternats pel robatori, per la sensació d'impotència i per la frustració que ens deixa descobrir com ens han tret el que ha costat tants esforços aconseguir.

Des de fora la quantitat de diners substreta podrà semblar poca, però tenint en compte el que ha costat aconseguir-la i que tot el que recapta l'AMPA es reberteix en l'escola i els seus alumnes, ens omple de ràbia i d'indignació.

Ens queda el consol que les pèrdues podrien haver estat molt pitjor, ja que fa pocs dies es va ternir la previsió d'ingressar bona part dels diners que es guardaven al despatx.

Per descomptat, treballarem per millorar els protocols de custòdia dels diners de les famíles de l'escola i per evitar que un assalt d'aquestes característiques es pugui repetir.


AMPA Escola Montserrat Premià de Mar

20 d'octubre de 2018