CERCAR EN AQUEST BLOG

divendres, 22 d’abril del 2022

Assemblea General Extraordinària 27 d'abril / Renovació Junta AFA

Benvolgudes famílies,

El pròxim dia 27 d'abril se celebrarà l'assemblea general extraordinària en la qual s'han de renovar els càrrecs de la Junta actual de l'AFA. Aquesta es realitzarà al pati de parvulari a les 16:45h.

Avui en dia cap persona s'ha presentat voluntària ni ha demostrat interès per a assumir les funcions que quedaran vacants.

Davant d'aquesta situació, creiem important recordar i destacar que si s'arriba al dia de l'assemblea sense que es cobreixin com a mínim els càrrecs de presidència, secretaria i tresoreria, en virtut de l'establert als estatuts, s'iniciarà el procés de dissolució de l'AFA.

El termini oficial de presentació de candidatures acaba el dia 26 d'abril de 2022. Poden presentar-se candidatures completes per la Junta Directiva, o bé presentar-se candidatura individual a un càrrec concret. Les persones candidates poden enviar la seva candidatura al següent correu: info@afamontserrat.cat

En qualsevol cas, el mateix dia de l'assemblea extraordinària també podran presentar-se candidats de forma presencial. Per tal de facilitar aquesta possibilitat, al començament de l'assemblea, un cop s'hagi donat lectura a les candidatures formalitzades pel sistema anterior, es preguntarà als assistents si hi ha cap altre candidat/a que vulgui presentar.

Per poder votar o presentar-se com candidat, s'ha d'estar al corrent de pagament de les quotes en el moment de l'Assemblea.


AFA Escola Montserrat