CERCAR EN AQUEST BLOG

dijous, 26 de novembre del 2020

ASSEMBLEA GENERAL ORDINARIA_10 de desembre de 2020

La Junta Directiva de l´AFA ESCOLA MONTSERRAT convoca ASSEMBLEA GENERAL ORDINARIA, que es celebrarà el proper DIJOUS 10 DE DESEMBRE DE 2020 a les 20:00 hores de manera telemàtica.

L’enllaç per la connexió és el següent: Enllaç connexió
*Si teniu problemes per a accedir us expliquem pas a pas com solucionar-ho aquí.

 

ORDRE DEL DIA:  


       1. Lectura de l’acta de la Reunió de Junta del 29 d’octubre.  

Seguiment de l’estat dels acords aprovats a la mateixa.  

Podeu revisar l’acta publicada al bloc de l’Afa: www.afamontserrat.cat 

 

 1. 2. Resum dels temes més rellevants tractats al Consell Escolar realitzat el dia 17/11/2020. 

 

 1. 3. Resum de l‘estat dels temes portats per les diferents comissions i revisió de les persones que les integren: 

   • Tresoreria. Actualització de l’estat de comptes i aprovació de noves despeses. 
   • Extraescolars.  Estat de les activitats arrel de l’aturada deguda a la suspensió de les extraescolars per part de la generalitat i els condicionants de la reobertura que ha obligat novament a fer ajustos per la limitació de nombre màxim de nens/es. 
   • Vestuari. Adaptació del sistema d’encarregar i recollir la roba de l’escola. 
   • Menjador. S’explicarà l’estat de les beques menjador a nivell de municipi i a nivell de l’escola, així com les gestions realitzades al respecte tan  nivell de Afa com des de la Federació d’Afas de Premià de Mar.  
   • Altres comissions (llibres, festes, ..) 

 

 1. 4. Avenços a la comissió de seguretat creada per tractar tots els temes exposats als punt 4 de la Reunió de Junta del 29 d’octubre (seguretat viaria, seguretat de les obres, estat de la riereta, tanques per tallar el carrer, estat de les tanques del C/ Antoni Gaudí al llarg de la vorera a mar, emissions del grup electrogen del paddle). S’exposaran les converses mantingudes amb l’ajuntament sobre l’estat de cada un dels temes. 

 

 1. 5. Explicació de la reunió mantinguda amb la comissió d’informàtica de l’escola on ens expliquen les necessitats informàtiques actuals. 

 

 1. 6. Trasllat de la petició per part d’un grup de famílies de l’Escola Mar Nova sobre la creació d’una comissió interessada en obrir debat sobre la possibilitat de modificar els horaris de la jornada escolar. S’exposaran els antecedents sobre la qüestió. 

 

 1. 7. Implementació del nou sistema de treball intern de l’Afa 

 

 1. 8. Varis 

 

 1. 9. Precs i preguntes.  

 

 

Us recordem que per poder exercir el vot a l’assemblea de socis de l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Montserrat de Premià de Mar cal estar al corrent del pagament de la quota anual de soci.