CERCAR EN AQUEST BLOG

dijous, 7 de maig del 2020

MODIFICACIÓ DEL TERMINI DEL CONCURS DEL NOU LOGO

Estimades famílies, 

A causa de la situació actual s’ha modificat el termini d’entrega del concurs del nou logo de l’AFA al 2 de junyUs animem a tots i a totes a participar i a enviar-nos les vostres propostes al correu electrònic concurslogo@afamontserrat.cat. 


Us recordem les bases:

1. S'ha de presentar en un full DIN-A4.
2. Es pot fer amb la tècnica que més us agradi: pintures, ceres, collage, retoladors, ordinador...
3. En el logo s'ha de poder llegir "AFA Escola Montserrat".
4. Les famílies podeu fer-lo conjuntament amb els vostres fills i filles, si així ho desitgen.
5. S'hi poden presentar tots els infants de l'escola, de P3 a 6è, i les seves famílies.
6. Els dissenys han de ser originals i inèdits. El disseny guanyador inicial podrà patir petites variacions per adaptar-ho i per adequar-lo al nombre de tintes que s'utilitzin per a la seva impressió.
7. El guanyador o guanyadora del concurs rebrà un obsequi i amb el disseny es confeccionarà una sorpresa per cada nen i nena del centre.
8. La participació del concurs suposa l'acceptació d'aquestes bases i la cessió a l'AFA Escola Montserrat Premià de Mar dels drets de reproducció del disseny.
9. El jurat estarà format per representants de la comunitat educativa. En la valoració que faci el jurat es tindrà en compte l'originalitat dels treballs, l'adaptació a diferents suports i la viabilitat de la seva digitalització.
10. El jurat podrà reservar-se el dret de declarar desert el concurs.
11. El termini de presentació dels treballs serà el dimarts 2 de juny. La proposta les podeu enviar per correu electrònic a concurslogo@afamontserrat.cat, com a conseqüència del confinament aquesta serà l’única via d’entrega. No oblideu posar el nom, els cognoms i el curs (si sou alumnes).

Esperem les vostres propostes!