CERCAR EN AQUEST BLOG

dijous, 4 d’abril del 2019

VOLEI A L'ESCOLA MONTSERRAT? I TANT! JA ÉS UNA REALITAT I HA VINGUT PER QUEDAR-SE

La FESTA DE LA COMUNITAT EDUCATIVA (FCE) d’enguany ha vingut amb una novetat. Per primera vegada, la nostra escola disposa d’un equip de volei format per pares, mares i amics que, des de primers d’any, entrenen amb regularitat a la pista central del nostre pati. I aquest diumenge podem dir que es van fer les presentacions oficials.

La idea d’aprofitar la FCE per a fer un partit d’exhibició on el nostre equip pogués donar-se a conèixer entre la comunitat educativa va acabar sent un èxit total i absolut. Molts pares i mares i, sobretot, permeteu-me puntualitzar, molts alumnes d’infantil i primària, es van interessar en l’activitat que s’estava realitzant al patí central.

I en què consistia aquesta activitat? Doncs gràcies a l’esforç de tots es van poder celebrar uns mini-partidets amb equips premianecs, ja consolidats, de la lliga mixta de volei del Baix Maresme, en concret, contra els equips MAR NOVA i VOLEI PREMIÀ. Malauradament, el nostre equip encara no competeix donat que, quan es va crear, la lliga ja havia començat. Malgrat això, l’entusiasme mostrat per l’equip aquest diumenge augura un futur proper ple d’alegries personals, col·lectives i esportives, i tot dins el marc escolar com a fil conductor.

I és en aquest fil conductor: l’escola, els nostres petits, l’esport, el volei, on es troba la major alegria de qui us escriu. No us enganyo quan us dic que un dels principals objectius de tota aquesta aventura és fer arribar aquest esport als nostres fills i filles de tal manera que el puguin practicar, si ells així ho volen, a la seva escola, l’Escola Montserrat.

I aquest diumenge vaig veure que l’aventura que us descric és possible. Nens i nenes volent aprendre a “tocar” la pilota, demanant-me que se la passés una i altra vegada... Pares que vindran a entrenar aquest proper dimarts... Tot plegat és un bon començament, un bon senyal.

I què cal fer a partir d’ara? Doncs no afluixar i aprofitar totes les oportunitats que tinguem a l’abast per donar a conèixer aquest esport tan meravellós. Els que ja entrenem, doncs seguir-ho fent i animar a provar-ho a qui encara no ho hagi fet. I l’escola, seguir brindant oportunitats com la d’aquest diumenge i, qui sap, per què no, l’aventura, el fil conductor, esdevingui finalment una realitat indispensable a l’Escola Montserrat.


Gràcies a totes i a tots pel vostre interès.