CERCAR EN AQUEST BLOG

dilluns, 19 de maig del 2014

FÒRUM DE LES FAMÍLIES I L'EDUCACIÓ_24 de Maig

Us convidem al I FÒRUM DE LES FAMÍLIES I L'EDUCACIÓ el proper 24 de maig!!
Volem comptar amb la vostra assistència i complicitat el proper dissabte 24 de maig a l’Institut del Teatre de Barcelona on organitzarem el I FÒRUM DE LES FAMÍLIES I L'EDUCACIÓ de Catalunya.
El proper dissabte 24 de maig se celebrarà el primer FÒRUM DE "FAMÍLIES AMB VEU" de Catalunya, de 9:30 a 14:00 a l’Institut del Teatre de Barcelona. El projecte “Famílies amb veu” de la Fundació Jaume Bofill, juntament amb les principals federacions de mares i pares d’alumnes i la Diputació de Barcelona, organitzarà aquesta trobada que vol posar de manifest a tota la societat i els representants de l’Administració, l’existència, les capacitats, la veu, la feina i el valor de les AMPA i les famílies en la vida escolar.
JA US PODEU APUNTAR SOLS O AMB TOTA LA FAMÍLIA OMPLINT EL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AQUÍ
Es tracta d’una jornada d’un matí de durada on trobareu una exposició de moltíssimes bones pràctiques d’AMPA i famílies d’arreu de Catalunya; tallers i ponències on s’explicaran exemples concrets de què i com poden fer les famílies per millorar la qualitat educativa, contribuir a reduir desigualtats, fer millors serveis per la conciliació, millorar la democràcia a l’escola, entre d’altres; un esmorzar de cortesia; una sessió plenària on es posarà de manifest a les autoritats assistents el compromís de les famílies amb l’educació, i on es presentarà el Llibre Blanc de la participació de les famílies. I pels més petits hi haurà un servei d’acollida amb monitors d’esplai amb el que s’ho passaran d’allò més bé.
Reserveu-vos la data: 24 de MAIG TOTS AL FÒRUM. Veniu a dir la vostra i demostrem que som molts!
- See more at: http://www.familiesambveu.cat/us-convidem-al-i-forum-de-les-families-i-leducacio-el-proper-24-de-maig#sthash.Nc5BsOQe.dpuf