CERCAR EN AQUEST BLOG

dimecres, 19 de febrer del 2014

ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA

La Junta Directiva Provisional de l'Associació de Mares i Pares de l'Escola Montserrat convoca ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA, que es celebrarà el proper dimarts 4 de març a les 20.00 hores en primera convocatòria i a les 20.15 hores en segona convocatòria, a la biblioteca del centre, amb el següent ordre del dia:

1 – Renovació de càrrecs. Cal renovar la totalitat de la Junta Directiva, pel que de conformitat amb els vigents estatuts s’han de cobrir necessàriament els següents càrrecs: 

President/a, Vicepresident/a, Tresorer/a, Secretàri/a i un mínim de dos vocals. 

És necessari tenir en compte el següent:
a) Per poder votar o presentar-se com candidat, s’ha d’estar al corrent de pagament de les quotes en el moment de l’Assamblea.


b) El termini oficial de presentació de candidatures és des de dimecres 19 de febrer fins dijous 27 de febrer. Poden presentar-se candidatures completes per la Junta Directiva, o bé presentar-se candidatura individual a un càrrec concret. Els candidats poden deixar la seva candidatura a la bústia de l’Ampa, o bé enviar-la al següent mail: blogampamontserratpremiademar@gmail.com.
Les candidatures presentades, i en el seu cas la informació sobre el programa que cada candidatura o candidat vulguin que siguin exposats als socis, es publicaran al blog i facebook de l’ampa a partir del dia 29 de febrer, per tal que els socis tinguin accés a aquesta informació amb antelació. 


c) En qualsevol cas, el mateix dia de l’assemblea extraordinària també podran presentar-se candidats de forma presencial. Per tal de facilitar aquesta possibilitat, al començament de l’assemblea, un cop s’hagi donat lectura a les candidatures formalitzades pel sistema anterior, es preguntarà als assistents si hi ha cap altre candidat que vulgui presentar-se. 


Volem remarcar la importància d’aquesta assemblea extraordinària, ja que l’Ampa no podria funcionar sense tenir coberts tots els càrrecs obligatoris de la Junta Directiva. Tanmateix us recordem que les tasques que desenvolupa l’Ampa permeten als nostres fills gaudir de serveis fonamentals que l’escola no ofereix -com les activitats extraescolars, el servei d’acollida, la reutilització de llibres..- i és per això que us demanem la màxima implicació dels pares i mares, tant ara per cobrir el càrrecs de la Junta Directiva com en general per participar en les Juntes i en el dia a dia de l’Ampa, doncs participar i col•laborar amb nosaltres és la única manera de garantir que ens arribin totes les vostres idees i inquietuds, i que es puguin desenvolupar adequadament. Estem segurs que amb l’ajuda de tots podrem fer moltes més coses per l’educació i benestar dels nostres fills. 


Premià de Mar, a 14 de febrer de 2014.