CERCAR EN AQUEST BLOG

dilluns, 26 de març del 2012

Resposta de la FaPaC després d'haver sabut que la Mesa del Parlament ha aturat la tramitació de la ILP, amb la qual cosa deixa la iniciativa sense efecte.

COMUNICACIÓ A LES AMPA


Data: 26/03/2012
Tema: Fem una crida a continuar recollint signatures per la ILP a l'espera de rebre una resposta per part del Parlament
El fre a la tramitació de la ILP suposa un greu atac a la participació democràtica.

Farem tot el que calgui per defensar la igualtat d'oportunitats en l'educació.

Benvolgudes i benvolguts,

Com molts de vosaltres ja sabreu, hem rebut una resolució del Parlament de Catalunya on se'ns notifica que "es clou la tramitació" de la ILP
"Per la igualtat d'oportunitats en el sistema educatiu públic” perquè el Govern s'oposa a la seva tramitació. D'aquesta manera, es deixa sense efectes l'acord de la seva admissió a tràmit.

La FaPaC qualifica de molt greu aquesta decisió del Parlament i la manera com ha actuat el Govern davant de la nostra iniciativa. És la primera vegada que es bloqueja una acció democràcia directa i participativa per part de la societat civil a la Catalunya democràtica.

Dissabte passat a Girona, durant l'Assemblea General de les AMPA de tot Catalunya, vam denunciar públicament aquesta acció i vam transmetre al conjunt de la societat civil la nostra indignació davant d'aquest atac inacceptable, que és novament un clar exemple de com el Govern dóna l'esquena a les inquietuds i demandes de les famílies.

Hores d'ara estem a l'espera d'una resposta de la Mesa del Parlament després d'haver reclamat per escrit i de forma urgent que reconsideri la seva decisió d'aturar la ILP. A partir d'aquí, durant aquests dies, raonarem i prendrem les decisions més adients per defensar el dret a una educació pública gratuïta I de qualitat per als nostres fills i filles. En tot cas, us animem a continuar amb el procés de recollida de signatures, ja que seguim amb el recompte que és fruit de la gran feina que tots i totes esteu fent.